Meteen naar de inhoud

Algemene voorwaarden

Spelregels en voorwaarden 2022

Hartelijk dank voor uw bijdrage aan een mooi mosselweekend t.b.v. onze goede doelen! Met de aankoop van uw diner ticket stemt u in met de volgende afspraken:

  • Houdt u echt niet van mosselen maar wilt u wel meedoen met deze actie? Dat kunt u melden op de website voor u de ticket bevestigt! Is dat niet goed gegaan? Stuur dan uw ticketbevestiging direct door naar alternatief@lionsevenementen.nl. Dan zorgen wij dat het restaurant u een alternatief voor de mosselen biedt.
  • Meld u op de dag van het gereserveerde mosseldiner rond de gereserveerde aanvangstijd bij het betreffende restaurant, met (een print van) uw toegangsbewijs.
  • Mochten er weer RIVM-maatregelen van kracht zijn, dan vragen we u die tijdens uw bezoek in acht te nemen.
  • Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild.
  • Annuleert u op of na 6 oktober 2022? Mail dan naar info@lionsevenementen.nl. Dan ontvangt u (desgewenst) maximaal € 25,- retour: dit doen we om de gemaakte onkosten te dekken, zodat uw annulering niet ten koste gaat van de goede doelen.

(Gedeeltelijke) Lock-down?
a. Als restaurants moeten sluiten, heeft u recht op restitutie. Stuur dan uw ticketbevestiging direct door naar restitutie@lionsevenementen.nl.
Als u niets doet, gaat het geld van uw kaartje automatisch naar de St. Activiteiten Lionsclub Bronckhorst t.b.v. Goede Doelen.
b. Als het aantal bezoekers i.v.m. Covid-19 moet verminderen, is het boekingstijdstip bepalend voor wie er wel/geen toegang krijgt.  Met degene die geen toegang krijgt, wordt overlegd over een andere locatie of eventuele gehele of gedeeltelijke restitutie.
Als u niets doet, gaat het geld van uw kaartje automatisch naar de St. Activiteiten Lionsclub Bronckhorst t.b.v. Goede Doelen.

Geniet van uw mosseldiner!

 

Selecteer uw product