Meteen naar de inhoud

Algemene voorwaarden

Spelregels en voorwaarden

Hartelijk dank voor uw bijdrage aan een mooi mosselweekend t.b.v. onze goede doelen! Met de aankoop van uw diner ticket stemt u in met de volgende afspraken:

• Houdt u echt niet van mosselen maar wilt u wel meedoen met deze actie? Stuur dan uw ticketbevestiging direct door naar alternatief@lionsevenementen.nl. Dan zorgen wij dat het restaurant u een alternatief voor de mosselen biedt.
• Let op! Er vallen veel prachtige prijzen te winnen! Koop een diner ticket en zend je oplossing naar info@lionsevenementen.nl. De bekende Achterhoeker Frans Miggelbrink trekt de winnaars uit de goede oplossingen. Hij is niet gelieerd aan Lionsclub Bronckhorst.
We gaan zorgvuldig om met de namen van de prijswinnaars en zullen deze uitsluitend en tijdelijk gebruiken in onze berichtgeving over deze prijsvraag.
• Meld u op de dag van het gereserveerde mosseldiner rond de gereserveerde aanvangstijd bij het betreffende restaurant, met (een print van) uw toegangsbewijs.
• Tijdens uw bezoek vragen wij u eventuele RIVM-richtlijnen in acht te nemen. Kijk op de site van het RIVM voor meer informatie.
• Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild.

(Gedeeltelijke) Lock-down?
a. Als restaurants moeten sluiten, heeft u recht op restitutie. Stuur dan uw ticketbevestiging direct door naar restitutie@lionsevenementen.nl.
Als u niets doet, gaat het geld van uw kaartje automatisch naar de St. Activiteiten Lionsclub Bronckhorst t.b.v. Goede Doelen.
b. Als het aantal bezoekers i.v.m. Covid-19 moet verminderen blijft uw ticketbevestiging geldig op volgorde van datum van betalen.
Als u niets doet, gaat het geld van uw kaartje automatisch naar de St. Activiteiten Lionsclub Bronckhorst t.b.v. Goede Doelen.

Geniet van uw mosseldiner!
En wie weet, wint u een van de mooie prijzen!