Ga naar de inhoud

Algemene voorwaarden

Spelregels en voorwaarden 2024

Hartelijk dank voor uw deelname aan het Stamppottenbuffet t.b.v. onze goede doelen! Met de aankoop van uw diner ticket stemt u in met de volgende afspraken:

  • Meld u op de dag van het gereserveerde stamppottenbuffet tijdens de inlooptijd bij het betreffende restaurant, met (een print van) uw reserveringsbewijs.
  • Dranken zijn niet inbegrepen. Deze kunt u met het restaurant afrekenen.
  • Annuleren tot 28 januari 2024 is mogelijk zonder dat kosten in rekening worden gebracht. Mail uw bericht van verhindering naar info@lionsevenementen.nl. U kunt dan het volledige bedrag terugontvangen.
  • Annuleert u op of na 28 januari 2024? Stuur dan ook een mail naar info@lionsevenementen.nl. Dan ontvangt u maximaal 75% van uw ticketprijs retour: dit doen we om de gemaakte onkosten te dekken, zodat uw annulering niet ten koste gaat van de goede doelen.
  • Als restaurants om welke reden dan ook moeten sluiten, heeft u recht op volledige restitutie. Stuur dan uw reserveringsbewijs direct door naar info@lionsevenementen.nl

Wilt u na annulering alsnog een bijdrage leveren aan de Goede Doelen van de Lionsclub Bronckhorst stuurt u dan eveneens een mail met het bedrag dat u wilt doneren naar info@lionsevenementen.nl. Dit bedrag wordt dan in mindering gebracht op de restitutie waarop u recht heeft.

Geniet van uw stamppottenbuffet!

 

Selecteer uw product