Algemene voorwaarden

Spelregels en voorwaarden

Hartelijk dank voor uw bijdrage aan een mooi mosselweekend t.b.v. onze goede doelen! Met de aankoop van uw diner ticket stemt u in met de volgende afspraken:

• Houdt u echt niet van mosselen maar wilt u wel meedoen met deze actie? Stuur dan uw ticketbevestiging direct door naar alternatief@lionsevenementen.nl. Dan zorgen wij dat het restaurant u een alternatief voor de mosselen biedt.
• Let op! Er vallen veel prachtige prijzen te winnen! Koop een diner ticket en vul je oplossing van de mosselpuzzel tijdens het afrekenen in bij ‘opmerkingen’. Een notaris trekt de winnaars uit de goede oplossingen.
• Meld u op de dag van de gereserveerde mosseldiner maximaal 5 minuten voor de gereserveerde aanvangstijd bij het betreffende restaurant, met (een print van) uw toegangsbewijs.
• Tijdens uw bezoek vragen wij u de voorzorgsmaatregelen en aanpassingen wat betreft het coronavirus in acht te nemen. Kijk op de site van het RIVM voor meer informatie.
• Een eenmaal verkregen toegangsbewijs kan niet worden geruild.

(Gedeeltelijke) Lock-down?
a. Sluiting en afhalen: ingeval van een lock-down bieden enkele restaurants de mogelijkheid om uw mosseldiner af te halen. Klik op het betreffende restaurant op www.lionsevenementen.nl om te zien bij wie dat kan.
Kiest u bij lock-down voor afhalen, stuur dan uw ticketbevestiging direct door naar afhalen@lionsevenementen.nl. Wij informeren het restaurant.
Als u niets doet, gaat het geld van uw kaartje automatisch naar de St. Activiteiten Lionsclub Bronckhorst t.b.v. Goede Doelen.

b. Sluiting zonder afhalen: als restaurants moeten sluiten en geen afhaalmogelijkheden hebben, heeft u recht op restitutie. Stuur dan uw ticketbevestiging direct door naar restitutie@lionsevenementen.nl.
Als u niets doet, gaat het geld van uw kaartje automatisch naar de St. Activiteiten Lionsclub Bronckhorst t.b.v. Goede Doelen.

c. Beperking deelnemers: als het aantal bezoekers i.v.m. Covid-19 moet verminderen blijft uw ticketbevestiging geldig op volgorde van datum van betalen.
Valt u buiten de boot, dan ontvangt u van ons een e-mail.
Mail dit bericht met uw ticketbevestiging naar afhalen@lionsevenementen.nl om uw maaltijd op te halen (zie verder bij a.).
Als dat bij het betreffende restaurant niet mogelijk is, heeft u recht op restitutie. Mail dan ons bericht met uw ticketbevestiging direct door naar restitutie@lionsevenementen.nl.
Als u niets doet, gaat het geld van uw kaartje automatisch naar de St. Activiteiten Lionsclub Bronckhorst t.b.v. Goede Doelen.

Geniet van uw mosseldiner!
En wie weet, wint u een van de mooie prijzen!